Reviews Coaching, Training, Lezingen & Vitaliteit(verzuim)coach

Simon Peijnenborgh, adviseur Arbo FNV - In-Company WorkEnergy interactieve lezing

"Jij bent de enige spreker/trainer die na afloop is geknuffeld en applaus kreeg en zoveel bij mensen teweeg heeft gebracht," zei de arbo adviseur, terwijl hij mij ook een big hug gaf. Jij brengt echt energie, gevoel, rust en ruimte en zet mensen aan het denken. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel."

De deelnemers waardeerden deze workshop met een 9,3 gemiddeld.

mevr. A. H. uit Overloon – Personal Coaching Energie
“Ruim een uur enkele reis was voor mij steeds meer dan de moeite waard.
Gladys:
-is een energie-gever
-leert je om je eigen energie te creëren
-leert je hoe je efficiënt met je eigen energie kunt omgaan"                                             


B. van S. leidinggevende Reclassering Nederland – Coaching Werknemer Competentie-ontwikkeltraject
'
Ik was onder de indruk van de kennis en ervaring van Gladys. Dit gecombineerd met een betrokken, sociale en professionele aanpak maakte dat ik enthousiast was over de inzet van Gladys. Tussendoor wordt je middels heldere rapportages geïnformeerd en waar nodig is er persoonlijk contact. Gladys wist mijn werknemer te bereiken (mentaal-emotioneel) en zorgde voor een geslaagd competentie-ontwikkeltraject.'


Leoni Janssen, marketing- en communicatiestrateeg - Personal Coach & -Trainer

Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

Ik vind Gladys:
- bijzonder intelligent
- intens en warm
- met ongelooflijk veel humor
- van alle markten thuis
- sterk en krachtig
- vastberaden
- zakelijk
- visionair


E. vader van 4 kids - Energy Coaching naar aanleiding van artikel over Relaties & Energie

"Nu ik inzie dat alle activiteiten om zelfwaardering te bevorderen als losse flodders aan elkaar hangen, ben ik in een staat van rust gekomen.
Ik voel me niet meer opvliegerig, opgejaagd of aangevallen.
Dat de sessie bij jou dit inzicht zou geven en de energieblokkade weg zou nemen, had ik nooit verwacht. Ik wil je daarvoor van harte bedanken.


Sanne, 38 - Burnoutherstel coaching

Een vriend van mij las een blog van jou op linkedin en via dat blog kwam hij op jouw site terecht en tipte mij omdat ik wel hulp kon gebruiken bij mijn burnout.

Ik heb bij jou geleerd geen verwachtingen te hebben, want verwachtingen staan voor teleurstellingen. Als je het resultaat en de weg ernaartoe los kunt laten, kom je tot de mooiste inzichten. Dat geldt ook voor het traject wat ik bij jou doorlopen heb. Ik heb verrassende en mooie inzichten gekregen waar ik echt wat mee kan en ik heb stappen gezet die ik zonder deze inzichten niet gezet zou hebben.

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat, wanneer ik vasthoud aan iets wat niet past, het meer energie kost dan nodig is en wanneer je iets doet dat wel past, het je energie kan opleveren.

Jouw openheid, motivatie, directheid vond ik fijn.
Jouw manier van vragen stellen bracht nieuwe inzichten.

Daarnaast vond ik het heel sterk dat je stilte z’n werk liet doen en niet tegen mij bleef praten. Door die stilte kon het creatieproces op gang kon komen.

Zou je mijn coachingssessies aanbevelen aan anderen? Waarom wel/niet?

Jazeker, aan mensen die open staan voor een andere manier van coaching dan alleen standaard gesprekken voeren. Ook zeker aan mensen die veel in hun hoofd zitten en die bereid zijn door een muur te breken en dichterbij hun gevoel te komen.


B. van der Does - Privé TrippleShape Teacher Training
"Wow, wat een bijzondere mooie dag. 😃 Van stress naar rust, warmte en ruimte. Met dank aan een bijzondere mooie vrouw, Gladys Daniel. Mijn dank is GROOT."

Anoniem, 35 jaar - Personal- & Business Energy coaching

Via LinkedIn kwam ik Gladys voor het eerst tegen, vanwege een reactie die ze gaf op andermans post. Daarna ben ik haar gaan volgen. Door de positieve energie in haar LinkedIn posts wilde ik graag een coachingsafspraak maken. Voornamelijk om te bepalen welke kant ik op wilde met mijn eigen praktijk.

In één middag heeft het me al direct in een positieve flow gezet. Ik kon weer vooruit en voelde de energie in mijzelf. Ook zijn er verrassende dingen in gang gezet in mijn proces. Ik heb namelijk besloten te stoppen met mijn praktijk en voor een nieuw creatief pad te kiezen.

“Door de LinkedIn posts was ik een beetje bang dat je zelf veel zou praten (haha) maar dat was niet zo. Je stelde goede vragen en liet mij zelf nadenken. Tevens vond ik het tekenen heel verhelderend.”

Daarnaast liet Gladys mij de energie weer ervaren door mind en body samen te laten werken. De body part in dit geval door naar mijn lichaamshouding te kijken, deze te lezen en te verbeteren.

Ik vond het leuk en inspirerend en beveel Gladys zeker aan als coach.


Judith Webber - Pure Human - Training Presentatietechnieken
Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."


Anke Ferwerda - VerzuimVitaal - Verzuimadviseur

“Gladys is zakelijk, flexibel, betrokken en kan haar grenzen bewaken. Ze is in staat mensen te motiveren en te overtuigen. Tevens is ze integer, zelfstandig, heeft een hoog werktempo en is efficiënt. Kortom van toegevoegde waarde voor de organisatie.”


Anoniem – Personal Coaching Burnout

“Gladys kan goed luisteren en registreren van jouw belemmeringen. Zonder “voor te zeggen” geeft ze je inzichten.”

Jooske Doormalen, 35 jaar, WO geschoold - Persoonlijke Vrouwen Coaching

“Ik wilde de energy-workshop doen om wat meer inzicht te krijgen in mijn energie gevers en -nemers en één en ander op een rijtje zetten, nu ik mijn baan heb opgezegd om een ander carriere pad in te kunnen slaan. Uiteindelijk heb ik een privé coachingssessie gevolgd bij de TrippleShape Energy Coach.

De coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Na de sessie had ik een verhelderende kijk op waar ik nu sta en wat ik nu nodig heb.
Gladys is in haar coaching duidelijk en direct en ik kon zelf creatief bezig zijn. Ik hou daar wel van.
Daarnaast is ze rustig en doortastend. Niet veroordelend, maar wel kritisch. Ze heeft mij een verhelderende spiegel voorgehouden.
Het is fijn dat ze duidelijk goed luistert en alles wat ze hoort meteen verwerkt naar een snelle analyse, waardoor ik aan het denken wordt gezet en weer naar een volgende stap kan.

Ik vind dat iedereen soms een coach nodig heeft en verdient. Bij Gladys van TrippleShape ben je aan het juiste adres.
Ik beveel haar zeker aan als coach. ”


Helena Westerhout – Deelnemer TrippleShape lessen

“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je wilt en doet meer dan alleen een serie lessen geven; je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”