Al het goede komt in 3-en

Let your Body, Mind, Heart & Spirit work together

Onze Fusion Werkwijze

Bij TrippleShape stemmen we Ballet-, Yoga- en Pilates oefeningen op elkaar af en laten ze tegelijkertijd samenvloeien in 1 les op zo'n manier dat ze elkaar versterken.

We laten je tijdens onze opleiding de overeenkomsten en verschillen zien en ervaren tussen de diverse disciplines en geven jou de kennis, inspiratie, methode en structuur waarmee je de verschillende elementen kunt samenvoegen. Deze benadering maakt de TrippleShape BarreWorkout uniek en onderscheidend.

Een mooi voorbeeld van bovenstaande is de combinatie van de Ballet Retiré aan de barre en de Yoga Pigeon pose op de vloer.

Voor de ballet retiré heb je flexibiliteit in de heup nodig. De Pigeon Pose is een effectieve hip opener die twee kanten op werkt. Het voorste been werkt in een externe rotatie en het achterste been stretched the psoas (heupbuiger).
Daarbij ontstaat er ook nog een stretch op de bilspieren, waaronder de diepliggende piriformis, die na diverse uitgedraaide ballet oefeningen, zoals oa. een retiré, wel wat ontspanning kan gebruiken aan het einde van de TrippleShape BarreWorkout les.


Contra-indicaties voor de Pigeon Pose:
-knieklachten
-klachten aan het SI gewricht

 Vind je het interessant om nog veel meer van dit soort kennis op te doen en wil je graag BarreWorkout lessen geven?
Vraag dan direct een inschrijfformulier voor de Basis Module 1, BarreWorkout Teacher Training via info@trippleshape.nl.