She Flow

In deze les combineren we Tai Chi/Qigong, Ballet/Dans, (Yin)Yoga, Do-In Yoga en Pilates.

Het verschil met de Chi Flow is dat we bij deze les nog meer ingaan op de kracht, pracht en zachtheid van je vrouwelijkheid. Door de oefeningen en bewegingen versterken we deze vrouwelijke eigenschappen.

De hele les wordt gegeven op heerlijke muziek die je nog meer laat flowen en laat genieten van je vrouwzijn.

Dit is de basisles, maar laat je daarnaast ook verrassen! Want wat is er vrouwelijker dan de zelfverzekerde moves van Beyoncé, de sensuele Burlesque bewegingen, de heupzwaaiende salsa, de verleidelijke tango of wie de bellydance shakti moves? Het zou zomaar kunnen dat dit ook voorbij komt.

De les loopt aan één stuk vloeiend door, wat de intensiteit op peil houdt.

Zacht voor je lichaam, weldaad voor je geest en je vrouwelijke energie

Doordat de les in flow wordt gegeven, heb je bijna niet door dat je met een workout bezig bent. Je hoofd wordt leeg en je bent echt even met jezelf bezig en je vrouwelijke energie.

Door middel van Flow, Flexibiliteit, Balans en zachte kracht breng je je lichaam in Shape en ruim je energieblokkades op.

Energie laten stromen

Chi is de allesomvattende energie. Iedereen heeft bij geboorte een bepaalde hoeveelheid levensenergie meegekregen. Het is aan jou hoe je met deze energie omgaat tijdens je leven. Laat je deze door stress wegsijpelen of weet je hoe je deze energie kunt aanvullen en verbeteren, door ademhaling, voeding (ook spirituele voeding) en beweging, ontspanning,  zodat je je vitaal voelt.

Energie hoort vrij te stromen in je lichaam. Mede door middel van beweging (en stretching) kun je daarvoor zorgen.

Tijdens deze les zorg je ervoor dat de energie in je lichaam weer vrij baan krijgt.


Wat trek je aan?

Comfortabele sport/danskleding. Liefst aansluitend, zodat we goed kunnen zien hoe je houding en techniek is. We werken op blote voeten of sokken.

Zorg ook voor laagjes, zodat je al naar gelang de temperatuur iets uit of aan kunt trekken.


Feminine Vibe
Wanneer je Flow omdraait kom je op Wolf. Met de She Wolf bedoelen we de vrouw die weet wat ze wil en haar angsten in de ogen durft aan te kijken en zich daardoor van hen heeft bevrijd. Ze is vrij van vooroordelen en geniet van zichzelf. De vrouw die volledig zichzelf durft te zijn, krachtig en kwetsbaar tegelijk. Ze is het meisje èn de sexy vamp. Ze durft sensueel en puur te zijn, ontvankelijk en creatief, zoals een vrouw bedoeld is. Kortom, de TrippleShape vrouw.
Deze les is voor alle vrouwen die voluit willen leven. Of je daar nu al bent, midden in deze reis zit of de reis nog moet beginnen maakt niet. Of je lef hebt of misschien nog wat timide bent, klein of groot, dik of dun, ervaring met dans en beweging hebt of jezelf niet al te soepel vindt, she flow is voor jou.

Shakti
Shakti is in de Indiase mythologie de vertegenwoordigster van de vrouwelijke energie. Ieder mens heeft een eigen 'shakti' een levensenergie.

De vrouwelijke energie (Shakti) wordt gezien als de drijvende kracht achter alles wat leeft.
Shakti moves zijn vrouwelijke, elegante en ronde bewegingen.