She Flow Reis

Als vervolg op onze heerlijke She Flow workouts en fantastische She Flow workshops, nemen we je mee op reis.
Een figuurlijke reis, vanwege de innerlijke journey die je gaat maken en een letterlijke reis naar een vakantieparadijs.
We nemen je mee naar een Caribbisch eiland, Dushi Curacao. 

Een helende reis voor hoofd, hart, lichaam & geest.
Een reis waarin je volledig tot jezelf komt en in contact met je vrouwelijke kracht, zodat je voluit kunt gaan leven op de manier zoals jij wilt.
Dit is een cadeau aan jezelf, omdat je al lang genoeg voorbij bent gegaan aan wat je nu echt wilt. Je bent misschien gestopt met voelen en teveel in je hoofd geschoten, te hard gewerkt, te veel klaar gestaan voor anderen en je wilde alle ballen in de lucht houden. Wie weet voel je je gestressed of ben je herstellende van een burnout.
Nu realiseer je je dat dit niet de bedoeling is in je leven. Je wilt onthaasten.
Of misschien voel je je wel prima, maar is er toch ergens dat éne iets dat aan je knaagt, maar je kunt je vinger er niet op leggen.

Het is tijd…. voor jezelf!

Me-timeLuisteren naar jezelfDream it, Visualize it and make it Happen!

Terwijl je wakker wordt, voel je de warmte over je heen komen, je ziet de zonnestralen door de shutters van je kamer komen en hoort hoe de vogels buiten enthousiast beginnen aan een nieuwe dag. Je hoeft niets, helemaal niets en je mag van alles.
Je begint je dag in flow, met je voeten in het zand van een Caribisch eiland, de passaatwind waait door je haar, je snuift de verfrissende oceaanlucht nog eens op en vanuit je ooghoek zie je pelikanen.
Terwijl je je laat meenemen door de yoga, pilates en danshoudingen, voel je jezelf leniger worden, in je lichaam en vooral ook in je hoofd.
Langzaam begin je te ontdekken wat je wilt veranderen in je leven, in jezelf? Je mind wordt rustiger, je hart spreekt luider, je begint je lichaam op een positieve manier te voelen.

Doel van deze She flow vakantie Curaçao

 • Rust, Ruimte, Ontspanning, Plezier
 • Ontladen en Opladen
 • Tot jezelf komen
 • Inzicht krijgen in de werking van mannelijke en vrouwelijke energie en hoe je daar je voordeel mee kunt doen
 • Contact maken met je vrouwelijke krachtige energie op een zachte manier
 • Hart, hoofd, lichaam verbinden, zodat je kunt voelen wat je wilt en nodig hebt en wat goed voor je is
 • Me-time, jezelf leren op de eerste plaats te zetten, zodat je een liefdevoller persoon bent voor jezelf en dit mee kunt nemen in je relaties, vriendschappen en liefdesrelaties
 • Vanuit je gewenste doelen gaan visualiseren wat je wilt, zodat je dit kunt gaan creëren in je leven
 • Verbinding met gelijkgestemden op een ontspannen en plezierige manier.

Feminine Energy


Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen en met ons mee te gaan op Flow vakantie naar Dushi Curaçao?

Locatie She Flow vakantie Curaçao

Je reis begint natuurlijk al bij het inpakken van je koffer. Yes! Je hebt al voor jezelf gekozen door deze stap te zetten.
Vervolgens vlieg je, in ca. 9 uur, letterlijk van kou naar warmte, van donker naar licht en je voelt een heerlijke tintelende spanning.
Bij aankomst komt de heerlijke tropische warmte je al tegemoet. Aan de andere kant van de oceaan, zo ver weg en toch zo dichtbij. Waar je gewoon Nederlands kunt spreken.

Bon Bini op dushi Curaçao!
Zon, zee, strand en ongekende mogelijkheden ga je ontdekken op deze reis.

Kuradise


Chocogo
Accommodatie She flow vakantie Curaçao

Curaçao is een eiland in de Zuid Caribische zee en ligt voor de kust van Venezuela. Op het eiland spreken ze zowel Papiaments als Nederlands. Willemstad is de hoofdstad van Curacao.

We hebben gekozen voor Jan Thiel Beach voor deze reis.
Vanaf je resort loop je naar het strand met hippe beachclubs, top restaurants en natuurlijk de prachtige azuurblauwe zee.
’s Avonds eten met uitzicht op de ondergaande zon.
Wil je een keertje zelf koken? De vertrouwde Albert Heijn is om de hoek.
Vanaf  deze plek kun je met een huurauto de rest van het eiland gaan verkennen. Je kunt in dit gebied zelfs fietsen op je mountainbike. Achter je resort liggen de zoutpannen van Jan Thiel, waar je zuurstokroze flamingo’s kunt vinden.

Jezelf laten verwennen kan bij de Spa in deze omgeving. Een ontspannende rugmassage, een Turks stoombad, of een pedicure en manicure. Alles kan.

Je verblijft in het Chogogo Dive & Beach Resort, dat onlangs is vernieuwd en met een 8,5 is gewaardeerd. Modern comfort en een Caribische sfeer, waar je relaxed in je hangmat op je terras kunt hangen.

Enkele voorbeelden van de ligging van dit resort:

 • Strand op 10 minuten loopafstand
 • Supermarkt op 10 minuten loopafstand
 • 15 minuten met de auto naar Punda, het stadshart van Willemstad
 • 30 minuten met de auto vanaf de luchthaven
 • 60 minuten met de auto naar het hemelse Westpunt

Het programma tijdens de She Flow Kuradise reis

Een week lang echt even weg van de chaos van het dagelijks leven. Je krijgt de tijd, rust en ruimte om aan jezelf te werken en ondertussen te genieten en te ontdekken. Je geeft jezelf een ultiem cadeau, waarbij je jezelf gaat uitpakken.

Dagelijks met de groep:

 • Begin je dag met Yoga dance lessen at the beach (=fusion van dans, pilates, yoga en tai chi)
 • Workshops waarbij je je vrouwelijke energie en kracht gaat ontdekken;
  door middel van Schrijven, visualiseren, tekenen, creëren gericht op jouw leefwensen

Individueel:

 • Er is voor iedere deelnemer ook ruimte voor individuele coaching in deze week

De overige tijd kun je helemaal zelf indelen zoals je wilt en met wie je wilt.
Luieren op het strand, wat eten, naar de markt, uitgaan.
Voor deze reis geldt: alles mag en niets hoeft.

Ruimte voor jezelf


Verwachte investering complete reis

€ 2.200,00 per persoon.

   


Inclusief 

vlucht
accomodatie
workshops en
lessen

Exclusief

vervoer van en naar Schiphol
reisverzekering
annuleringsverzekering en
eten en drinken tijdens verblijf en uitstapjes die je zelf wilt maken

Reisperiode

9 dagen - 7 nachten

Vertrek: nieuwe data volgen 

Inschrijven

Zodra de nieuwe data bekend zijn, kun je je inschrijven. Voel je vrij om bij interesse alvast contact op te nemen met ons.

Minimaal aantal deelnemers

5

Jouw She Flow coach & trainer

In 2011 heb ik TrippleShape opgericht met als doel: vrouwen op een positieve manier in contact laten komen met zichzelf, met hun vrouwelijke kwaliteiten en hun vrouwelijke schoonheid.

De BarreWorkout en de She Flow workout (beiden een mix van ballet-pilatesyoga) zijn slechts 1 tool om dat te realiseren. Het geven en creëren van deze lessen was een logisch gevolg naar aanleiding van 40 jaar klassiek ballet en ruim 25 lesgeven op het gebied van bbb, bodyshape, waar later ook yoga en pilates aan toe werden gevoegd.

Zoals voor veel mensen was yoga voor mij een hulpmiddel om weer in contact te komen met mijn lichaam, op een rustige manier. Niet meer de adrenaline kick van de aerobics en shape lessen, maar met andere aandacht aanwezig zijn. Het was dan ook 1 + 1 is 2, om naar aanleiding van mijn lesgeefervaring hier ook yoga aan toe te voegen.
Pilates gaf mij kracht. Hierdoor werd mijn ballet en yoga makkelijker uit te voeren. Dus ook Pilates werd aan het repertoire gevoegd.

Ondanks alles bleek ik toch nog steeds teveel van mezelf te vragen. Waarschijnlijk ook omdat ik 16 jaar als alleenstaande ouder vele ballen in de lucht probeerde te houden.
De combinatie van teveel fysieke en mentale inspanning en gebrek aan ontspanning en emotionele ontlading zorgde ervoor dat ik niet 1, maar maar liefst 2x in een burnout terecht kwam.

De eerste kwam ik eruit door hatha yoga en lichtwerk en de 2e keer was een emotionele innerlijke ontdekkingsreis naar mijn vrouw-zijn, waardoor ik weer herstelde.
Zowel de 1e als de 2e keer en vele momenten tussendoor wenste ik dat ik op een eiland zat. Even alleen met mezelf, niets hoeven, niets moeten en alles mogen en vooral ook de warmte van de zon, de ontspanning, de ontlading en het kunnen opladen, was waar ik naar smachtte.
Op mijn 40e kwam het er dan eindelijk van, daar hing ik in mijn hangmat, luisterend naar de vogeltjes, kijkend naar de leguanen, de zon op mijn huid en op het strand mijn voeten in het zand.
Daar hing ik dan, letterlijk.... voor mijn gevoel tussen hemel en aarde in, compleet ingestort en de weg kwijt. Zo leek het, maar achteraf zie ik dat ik mijn pad juist weer had gevonden.

Daar begon een emotionele rollercoaster en het ene inzicht na het andere verscheen voor mijn geestesoog. Allemaal puzzelstukjes vielen op hun plek en ik begon me weer thuis te voelen, thuis in mezelf.

Eenmaal terug in Nederland realiseerde ik me de muren waar ik steeds tegenaan gelopen was, in de westerse geneeskunde, bij zogenaamde hulpverlening en bij mensen die het beste met me voor hadden.
Ik begon me te verdiepen in chinese geneeskunde, tai chi en qi gong, een vervolg te geven aan mijn kennis over chakra's en vooral hield (en houd) ik me bezig met vrouwen energie en wijsheid. Inmiddels had ik namelijk ontdekt dat mijn mannelijke en vrouwelijke innerlijke energie volledig uit balans waren.

Ik heb zoveel ontdekt dat mij nooit eerder is verteld, zo jammer dat generaties vrouwen ploeteren en elkaar niet de wijsheid overdragen die we instinctief in ons dragen.
Bovenstaande in combinatie met de coaching en training die ik al gaf aan vrouwen hebben me naar deze She Flow Kuradise reis gebracht.

Met alle liefde laat ik jou kennis maken met jezelf, zodat je kunt gaan stralen, jezelf kunt manifesteren, in het zonlicht gaat staan en vrede sluit met al je eigenschappen.
Ik wil je laten zien en voelen hoe mooi het is wanneer je in contact komt met je vrouwelijke oerenergie, je she wolf energy en ik wil dat vrouwen onderling met elkaar delen wat hun bezighoudt, omdat we zoveel van elkaar kunnen leren.

I love to see you at TrippleShape, in al je grootsheid!