Energie beweegt in golven.

Jij bent energie.

Beweeg mee met de flow of life, voor meer rust en ruimte in je leven.

Natuurlijke Flow in Business en Leven

Veel mensen en bedrijven raken in paniek wanneer ze een omlaag gaande beweging voelen of in een 'low' zitten. Best apart. Want golfbewegingen zijn heel natuurlijk. Sterker nog heel veel in het leven beweegt in golven of stralen golffrequenties uit. Zo ook je hart en hersenen bijv. Omhoog is niet beter dan omlaag, alleen anders.
Toch willen veel mensen een flatline.

Denk eens na.... een flatline betekent dat er geen leven meer is.
Waarom zou je een low vrezen.
De low is juist heel leerzaam en heilzaam, een moment waarop je naar binnen kunt keren, creëren, evalueren, reflecteren en opladen om vervolgens weer als nieuw, met iets nieuws of een op handen zijnde ontwikkeling naar buiten te komen.
Dat zijn natuurlijke processen.

Wij mensen zijn natuurlijke wezens.
Leef volgens je eigen natuurlijke flow en geniet van de up en de low!

Om je eigen ritme te ontdekken heb je zelfbewustzijn nodig, ook daarvoor is het goed om naar binnen te keren en te creëren.

Door middel van creatieve coaching begeleid ik je in dit bewustzijnsproces, waarin nieuwe inzichten vanuit creatie zich zullen aandienen.
Zowel voor jou persoonlijk, als voor je business en ook ideaal voor leidinggevenden die meer vanuit hun hart willen werken.

➡️ info@trippleshape.nl 

Ratio-Creatie = Hoofd-Hartverbinding

Voor business- en persoonlijke coaching

Mijn achtergrond

Ruim 11 jaar kennis en ervaring op onderstaande gebieden:

  • Personeel & Arbeid (Hogeschool)
  • Post-Bachelor Register Casemanagement deel 1
  • Reïntegratie
  • Verzuimadviseur bij diverse arbodienstverleners
  • Trajectregisseur voor uitkeringsgerechtigden van het UWV
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk

Daarnaast werk ik als Burnoutherstel coach en Energie Coach.

Review

Anoniem, 35 jaar - Personal- & Business Energy coaching

Via LinkedIn kwam ik Gladys voor het eerst tegen, vanwege een reactie die ze gaf op andermans post. Daarna ben ik haar gaan volgen. Door de positieve energie in  haar LinkedIn posts wilde ik graag een coachingsafspraak maken. Voornamelijk om te bepalen welke kant ik op wilde met mijn eigen praktijk.

In één middag heeft het me al direct in een positieve flow gezet. Ik kon weer vooruit en voelde de energie in mijzelf. Ook zijn er verrassende dingen in gang gezet in mijn proces. Ik heb namelijk besloten te stoppen met mijn praktijk en voor een nieuw creatief pad te kiezen.

“Door de LinkedIn posts was ik een beetje bang dat je zelf veel zou praten (haha) maar dat was niet zo. Je stelde goede vragen en liet mij zelf nadenken. Tevens vond ik het tekenen heel verhelderend.”

Daarnaast liet Gladys mij de energie weer ervaren door mind en body samen te laten werken. De body part in dit geval door naar mijn lichaamshouding te kijken, deze te lezen en te verbeteren.

Ik vond het leuk en inspirerend en beveel Gladys zeker aan als coach.