Spirituele Business Flow

Alles in het leven verloopt in een cyclus. Kleine en grote. Wanneer je dit weet en ze herkend, kun je hier je voordeel uithalen. Voor zowel je business als je hele leven.

Wanneer je je eigen business hebt, wilt beginnen of van koers wil veranderen, realiseer je dan als vrouw dat je je voordeel kunt doen door intuïtief, instinctief en spiritueel te ondernemen. Dit betekent dat je jezelf de ruimte geeft. Dit geldt voor alles wat je in je leven wilt creëren, je hele leven. 

Je hoeft niet alles te weten en niet alles nu te weten.  Sta jezelf toe om mee te gaan met de flow. Je eigen flow, je eigen hart, je eigen inzichten. Start met de dingen die je nu helder hebt en hou je niet bezig met 'ja-maar' het is nog niet perfect. Dat is een smoes om niet te beginnen. 

Begin!  

Daardoor zet je het rad in werking en laat je energie stromen.  Vervolgens wordt gaandeweg helder wat je nu nog niet kunt zien.  

Je creatie- en manifestatieproces is een cyclus. Vanuit je vrouwelijke energie naar binnen keren, inspireren, creëren.  

Hierna kun je je ideeën vanuit je mannelijke energie neerzetten in de buitenwereld.  

Daarna ga je je manifestatie ervaren, ontdekken en slijpen als een diamant in het 0-punt, waarna je wederom naar binnen keert om te broeden op je volgende ideeën, late weer naar buiten en vervolgens terug naar 0.  

Ga niet pushen en forceren wanneer je voelt dat je vastzit, want dat kost onnodig energie. Maak op zo'n moment weer contact met je innnerlijk weten in alle rust. Nieuwe inzichten dienen zich vanzelf aan. 

Flow = - + 0 en herhaal 

info@trippleshape.nl

Voor business- en persoonlijke coaching

Mijn achtergrond

Ruim 11 jaar kennis en ervaring op onderstaande gebieden:

  • Personeel & Arbeid (Hogeschool)
  • Post-Bachelor Register Casemanagement deel 1
  • Reïntegratie
  • Verzuimadviseur bij diverse arbodienstverleners
  • Trajectregisseur voor uitkeringsgerechtigden van het UWV
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk

Daarnaast werk ik als Burnoutherstel coach en Energie Coach.