INTERACTIEVE LEZING WORK ENERGY - VITALEIT OP DE WERKVLOER

Een interactieve lezing waarin je de kracht ontdekt van energie voor een leven in flow, ontspanning, plezier én positieve overvloed. Tevens ontdek je het verschil tussen hard werken en vanuit je hart werken, waardoor je efficiënter kunt werken.

Deze interactieve lezing is bij uitstek geschikt voor organisaties die de slag van ziekteverzuimreductie naar bevlogenheid op de werkvloer willen maken.


Review In-Company training
Simon Peijnenborgh, adviseur Arbo FNV - In-Company WorkEnergy interactieve lezing:
"Jij bent de enige spreker/trainer die na afloop is geknuffeld en applaus kreeg en zoveel bij mensen teweeg heeft gebracht," zei de Arbo adviseur, terwijl hij mij ook een big hug gaf. De deelnemers waardeerden deze workshop met een 9,3 gemiddeld.
"Jij brengt echt energie, gevoel, rust en ruimte en zet mensen aan het denken. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel."


Ontdek de Magie van Energie voor Vitaliteit en Bezieling op de werkvloer

 

Vitaliteit = 

bestaat uit de letterlijke en figuurlijke voeding die je tot je neemt op verschillende gebieden  

MentaalEmotioneelFysiekZijnsniveauOmgevingSoul Food

Tijdens deze interactieve lezing ga je onderzoeken wat jij allemaal voor letterlijke en figuurlijke voedsel tot je neemt die jouw energie verstoort, blokkeert, aanvult, laat lekken of juist omhoog helpt. We doen dit op alle niveaus die van belang zijn in jouw leven:

● Mentaal

● Emotioneel

● Fysiek

● Zielsniveau en

● Omgeving

Tijdens deze interactieve lezing krijg je een betere verbinding krijgt tussen je hoofd en hart, zodat je privé en werkrelaties en activiteiten kunnen gaan stromen en je energie omhoog gaat op verschillende aspecten in je leven. Je leert dat je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen, zodat jij je eigen leven gaat vormgeven, op een gezonde, liefdevolle én leuke manier.

Natuurlijke Flow in Business en Leven

Ik ben zelf door diverse omstandigheden tot 2x toe in een intense burnout gekomen, waarbij mijn energie vrijwel volledig was weggelekt. Tijdens mijn herstel kon ik mijn weg niet vinden in de reguliere geneeskunde en zorg, waardoor ik diep naar binnen gekeerd om mezelf weer beter te maken. De eerste keer herstelde ik onder andere door de kracht van creatieve energie. Toch stapte ik als alleenstaande moeder weer in de valkuil van standaardsystemen, waardoor een 2e burnout niet uitbleef.

Waar ik de eerste keer nog kon bewegen en beweging kon inzetten als tools voor persoonlijke wederopbouw, was dit de tweede keer onmogelijk, omdat ik niet meer in staat was om te bewegen. De uitputting was te groot. Een psycholoog zei letterlijk: 'ik kan je niet helpen, want je kunt niet meer praten, je accu is zo ernstig leeg, ik weet niet wat ik kan doen. Ik zou je willen laten opnemen in het ziekenhuis hier tegenover of je dient naar een hersteloord te gaan, maar ik weet niet of zoiets bestaat."

Ik liep tegen diverse muren op en vond het onbegrijpelijk dat ik nergens een echt verhaal hoorde over deze ervaring. Het bleef ergens toch nog altijd oppervlakkig. Daar wilde ik verandering in brengen.

Als een burnout gaat over energie, dan moest ik op zoek in de wereld van energie naar de oplossing. Dit betekende dat ik in de wereld dook van mannelijke-, vrouwelijke-, creatieve-, intuïtieve levensenergie. Tijdens deze periode van zelfreflectie en bezinning ontdekte ik dat ik mijn hoofd en lichaam teveel had laten werken op een harde manier en ik transformeerde door op gevoels- en creatief niveau.

Nu vind ik het een voorrecht dat ik anderen hierover mag informeren, want er is nog steeds veel onwetendheid ten aanzien van energie op maatschappelijk-, bedrijfs- en individueel niveau. Er zijn zoveel standaardmanieren waarop mensen reageren, door middel van standaarduitspraken en standaardgedragingen. inderdaad, doe je wat je altijd hebt gedaan, dan zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen.

Tijdens mijn interactieve lezingen laat ik je een andere manier van benadering zien en voelen t.a.v. levenskwesties, zoals:
relaties, werk- en privé situaties.

Er wordt teveel gehandeld en gedacht vanuit oordelen, veroordelen, verwachtingen, waarmee we niemand van dienst zijn.
Mijn visie heeft overeenkomsten met onderdelen uit het taoïsme, zoals ontdek hoe je kunt flowen in plaats van jezelf te laten opbranden door te pushen.

Een open mind, een flexible body, een warm hart en een zuivere geest gaat je energieniveau omhoog brengen.


Realisatie door bewustzijn

Kun je je dit allemaal voorstellen? Misschien klinkt het als een droom, maar het kan jouw realiteit zijn.
Hoe?
Door uit je hoofd te komen en beter contact te maken met je gevoel, je lichaam en met datgene wat je bezield om te doen wat je doet.

Ja, er kunnen vragen gaan rijzen. Werk je inderdaad nog met bezieling? Vind je de manier waarop nog leuk? Zijn er dingen in jouw werk en privé omstandigheden veranderd, waardoor je nu wellicht anders tegen zaken aankijkt?
Al die vragen zijn perfect, net zoals jij perfect bent.
Het is tijd voor verwondering, het is tijd om buiten de lijntjes te gaan kleuren en om in te zien dat alles eenvoudiger kan.


Luisteren, Doen, Denken, Voelen, Creëren en Bewegen

Tijdens deze interactieve lezing :

· Kom je letterlijk en figuurlijk in beweging
· Keer je naar binnen om jezelf te ontdekken
· Treed je naar buiten om jezelf te laten zien
· Krijg je inzicht in je energiegevers en - nemers
· Ontdek je de kracht van vrouwelijke en mannelijke energie
· Leer je het verschil tussen geestkracht en wilskracht
· Krijg je tips om meer energie te ontvangen, te houden en te doseren
· Krijg je inzicht in hoe je beter kunt intunen op jezelf en je omgeving

Reviews In-Company FNV

"Ik heb een fantastische inspirerende middag gehad, je hebt me aan het denken gezet, dankjewel!"
"Yes, ik ga nog beter voor mezelf zorgen nu."
"Geweldig! Je hebt me geholpen en inzichten gegeven. Super bedankt."


Duur van deze workshop/interactieve lezing

Vanaf 1,5 uur

langer is ook mogelijk tot 2,5 uur om meer verdiepend te kunnen werken

Laat vooraf weten wat uw wens is qua tijdsduur

Investering

€ 750,00 (1,5 uur)
€ 1250,00 (2,5 uur)
excl. 21 % btw
excl. reiskostenvergoeding € 0,19 ct. per km. vanaf 30 km. reisafstand

Locatie & Benodigdheden

Uw eigen bedrijfslocatie

Flipover/whiteboard

Reviews overig

"De combinatie van beweging met spreken/luisteren vond ik fijn en is anders dan andere coachingsworkshops die ik heb gevolgd. Heel leuk, ik had nog wel uren door kunnen gaan. Jammer dat het zo snel voorbij ging :-). Bedankt!" - Veerle

"Gladys:
-is een energie-gever
-leert je om je eigen energie te creëren
-leert je hoe je efficiënt met je eigen energie kunt omgaan" - A.H. uit Overloon

Mijn achtergrond

Ruim 11 jaar kennis en ervaring op onderstaande gebieden:

  • Personeel & Arbeid (Hogeschool)
  • Post-Bachelor Register Casemanagement deel 1
  • Reïntegratie
  • Verzuimadviseur bij diverse arbodienstverleners
  • Trajectregisseur voor uitkeringsgerechtigden van het UWV
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk

Daarnaast werk ik als Burnoutherstel coach en Energie Coach en sta ik al ruim 25 jaar voor groepen als spreker, docent, trainer en coach.

Bewegen en Creativiteit lopen als een rode draad door mijn werk en privé leven en als ervaringsdeskundige op het gebied van burnout heb ik me gespecialiseerd in de werking van energie op mentaal, emotioneel, fysiek, zijns- en omgevingsniveau.
Mijn CV vindt u hier.