margriet, barre les nederland,  ballet trend, ballet trends, ballet is hot, ballet hip, ballet lifestyle, balletfitness, barreworkout, trippleshape, balletworkout, body and mind, body and mind lessen, dans nederland, dans ballet, dans opleiding, dans opleiding nederland, dansworkout, danstherapie, dans flowVoor een sterker, gestroomder en leniger lichaam, meer rust in je hoofd en ontspanning in je leven 

Ballet Barreworkout: You can do it!

TrippleShape Ballet Barreworkout is een laagdrempelige, eigentijdse en energieke Ballet-Yoga-Pilates workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. Ongeacht je leeftijd en of je wel of geen dansachtergrond hebt, je kunt deze lessen makkelijk volgen.In onze lessen staan deelnemers van 18 tot 65+.

Het resultaat

Met de ballet barreworkout van TrippleShape® creëer je het gestroomlijnde figuur van een danser: gespierde armen, stevige billen, goed gevormde benen, sterke buikspieren en een verbeterde en elegante lichaamshouding.

De Barreworkout

De TrippleShape barreconcept is een combinatie van Ballettechniek aan de balletbarre, Yoga- en Pilates elementen. Hierdoor ervaar je een complete en afwisselende ballet workout. Balletpakjes zijn niet nodig, haren mogen uit de knot en in plaats van Bach hoor je de swingende klanken van oa. Beyoncé.

Wat trek je aan?

Comfortabele sport/yoga/danskleding. Liefst aansluitend, zodat we goed kunnen zien hoe je houding en techniek is. We werken op blote voeten of sokken.

 NIEUW: She Flow Workout 

Woensdagochtend in Maarssen Bisonspoor: 10.15 - 11.15 uur
Start bij voldoende aanmeldingen

Op een steenworp afstand van de TrippleShape BarreWorkout / Chi Flow locatie in Utrecht-Zuilen, dus perfect te combineren, als 2e les in de week of om een les in te halen.

Kracht, Shape, Balans en Flexibiliteit in Lichaam  & Geest met een extra feminine touch.

Deze les wordt gegeven door de TrippleShape eigenaresse Gladys Daniel.

TrippleShape Founder

TrippleShape is in 2011 opgericht door Gladys Daniel. Sinds haar 4e jaar volgt zij klassieke balletlessen en heeft de vooropleiding op de Rotterdamse Dansacademie gevolgd.

Naast klassiek ballet heeft zij vele andere dansstijlen gevolgd zoals:
Jazzballet, Contemporary Modern Dance, Salsa, Afrikaanse dans en maakt ze incidenteel een zijsprong naar andere dansen, zoals bijvoorbeeld Flamenco, om zichzelf te blijven inspireren en ontwikkelen. Sinds 2016 volgt ze wekelijks Tango lessen en dit heeft haar hart geraakt.

Vanaf haar 16e is ze in de sportbranche gerold, omdat ze klassieke balletlessen wilde geven bij een sportschool. Op dat moment werd ze vreemd aangekeken, maar 24 jaar later was de TrippleShape BarreWorkout alsnog een feit: Sport meets Dance!
In de sportbranche heeft zij diverse lessen gegeven, oa. Steps, Bodyshape, BBB, Zumba. Tevens heeft zij jarenlang aerobics/bodyshape instructeurs opgeleid. Met deze brede dans-, sport- en opleidingsachtergrond was het starten met de TrippleShape BarreWorkout opleidingen dan ook een logische stap.

Daarnaast is zij
Energy Lifestyle Coach
Businesscoach voor zzp'ers (oa. in de sport- en dansbranche)
Fashiondesigner & -Illustrator
Interieur Styliste

Vanaf 2003 is zij zich gaan ontwikkelen op het gebied van Pilates (o.a. Stott methode) en Yoga (Hatha, Vinyasa, Ashtanga en Iyengar).
Sinds een paar jaar is zij zich aan het verdiepen in Tai Chi en Qigong.

Haar kracht is het analyseren van diverse bewegingsvormen en deze vervolgens op een vloeiende, logische en enthousiaste manier samenbrengen.

Op al haar werkgebieden laat ze Oosterse- en Westerse elementen samensmelten.