TrippleShape BarreWorkout docent Licentie (niet verplicht)

€   60,00 Basic Licentie per jaar (excl. btw = € 72,60 incl. btw)

Wil je bij onze club van komen, dan kun je na het behalen van minimaal een 7,5 voor je examen een basis licentie afnemen. Deze licentie is niet verplicht, wel aan te bevelen als je volgens de TrippleShape BarreWorkout methode wilt blijven lesgeven. Ook kom je daardoor in contact met je TrippleShape collega's. Onze club bestaat uit trouwe TrippleShape docenten, die al jaren met veel plezier met ons TrippleShapen. Zij zijn zo enthousiast dat ze onze TrippleShape visie delen en de TrippleShape lessen verspreiden. Vaak sturen zij ook nieuwe potentiële TrippleShape docenten naar onze trainingen. Het zijn stuk voor stuk prachtvrouwen en het is een feest en geschenk om met ze te mogen werken.

Bij afname van een TrippleShape licentie krijg je:
 Het recht om het TrippleShape logo en de naam te gebruiken voor je TrippleShape (TrippleShape is een geregistreerd merk)

 Gratis gebruik van ons fotomateriaal

 Gratis media aandacht iedere keer wanneer TrippleShape in de media verschijnt.

 Gratis publiciteit wanneer TrippleShape reclame maakt voor alle TrippleShape activiteiten op Social Media en anderszins.

 Registratie op de TrippleShape website als erkende TrippleShape instructor. Hierdoor ben je vindbaar voor alle TrippleShape geïnteresseerden en dus nieuwe potentiële klanten voor jouw school, studio of healthclub.

 Het voordeel om mee te gaan in nieuwe lesontwikkelingen (2016: Chi Flow, 2017: She Flow)

 10% korting op merchandising artikelen

 TrippleShape muziekinspiratie* via Spotify, wanneer er een nieuwe release wordt uitgebracht.

  Tegen extra betaling (€ 7,50 incl. btw voor 3 filmpjes), kun je onze inspiratiefilmpjes ontvangen. Wanneer je deelneemt aan het opnemen van deze filmpjes, zijn de filmpjes waar je zelf op staat gratis.

 Gratis deelname aan instructeursmeetings waarbij we elkaar inspireren. Hierdoor ontmoet je ook je collega TrippleShape docenten, wat altijd zorgt voor het enthousiast uitwisselen van ervaringen. Ook nemen we tijdens deze meeting nieuwe inspiratie filmpjes op. Het wordt aanbevolen om hierbij aanwezig te zijn.
Wanneer er een gastdocent komt, vragen we je voor deelname een vergoeding van € 20,00 (incl. btw) per persoon.

*De release van nieuwe muziek en filmpjes is niet volgens een bepaalde periode. Wanneer er nieuwe muziek beschikbaar is, wordt je daarvan op de hoogte gesteld en wordt dit met je gedeeld. Tijdens de instructeurs inspiratiemeeting nemen we nieuwe filmpjes op. Ben je aanwezig dan is dit nieuwe lesmateriaal gratis voor jou. Ben je afwezig en wil je het lesmateriaal wel ontvangen, dan vragen we een kleine vergoeding.
Oktober 2017 was onze vorige meeting, waarin we onze nieuwste She Flow les hebben geïntroduceerd. 
De volgende meeting voor 2018 wordt nog gepland.