Al het goede komt in 3-en

Let your Body, Mind, Heart & Spirit work together

Onze BarreWorkout Fusion Werkwijze

Bij de TrippleShape BarreWorkout stemmen we Ballet-, Yoga- en Pilates oefeningen op elkaar af en laten ze tegelijkertijd samenvloeien in 1 les op zo'n manier dat ze elkaar versterken.

We laten je tijdens onze opleiding de overeenkomsten en verschillen zien en ervaren tussen de diverse disciplines en geven jou de kennis, inspiratie, methode en structuur waarmee je de verschillende elementen kunt samenvoegen. Deze benadering maakt de TrippleShape BarreWorkout uniek en onderscheidend.

Een mooi voorbeeld van bovenstaande is de combinatie van de Ballet Retiré aan de barre en de Yoga Pigeon pose op de vloer.

Voor de ballet retiré heb je flexibiliteit in de heup nodig. De Pigeon Pose is een effectieve hip opener die twee kanten op werkt. Het voorste been werkt in een externe rotatie en het achterste been stretched the psoas (heupbuiger).
Daarbij ontstaat er ook nog een stretch op de bilspieren, waaronder de diepliggende piriformis, die na diverse uitgedraaide ballet oefeningen, zoals oa. een retiré, wel wat ontspanning kan gebruiken aan het einde van de TrippleShape BarreWorkout les.

Contra-indicaties voor de Pigeon Pose:
-knieklachten
-klachten aan het SI gewricht

 Vind je het interessant om nog veel meer van dit soort kennis op te doen en wil je graag BarreWorkout lessen geven?
Vraag dan direct een inschrijfformulier voor de Basis Module 1, BarreWorkout Teacher Training via info@trippleshape.nl.

Onze Fun, Flow, Feminine benadering

Onze fusion, femininity en persoonlijke aandacht maken ons onderscheidend en zorgen ervoor dat ook jouw deelnemers niet alleen deze les fysiek zullen ervaren, maar geeft ze ook een extra energy boost.

Wij leren jou om niet alleen les te geven vanuit je hoofd (vooraf bedachte choreografieën), maar vooral vanuit je hart en intuïtie.
Van daaruit komt creativiteit vanzelf naar boven.
Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan lesvoorbereiding, vergroot je je zelfvertrouwen en je lesgeefplezier. Op die manier werkt jouw energie magnetisch voor het aantrekken van de leukste deelnemers die perfect bij je passen.
Ook leren we je om echt naar je deelnemers te kijken en ontdek je hoe je vanuit dat oogpunt tot nieuwe lesstof kunt komen.

Deze teachertraining gaat voorbij pasjes en geeft je ook een boost op het gebied van je persoonlijke vrouwelijke energie ontwikkeling.

Barreworkout docent of gelicenceerde TrippleShape BarreWorkout docent

Iedereen kan bij ons de BarreWorkout teacher training volgen. Wel dien je vooraf ervaring en kennis te hebben van één of meerdere van de disciplines; bodyshape, ballet, pilates en/of yoga.
Mis je de kennis van één van deze disciplines dan geven wij het advies om voor die discipline zelf extra lessen te volgen en verdieping te vinden. Wanneer er sprake is van geen balletervaring en/of kennis dan bieden wij de mogelijkheid voor een privé training om je balletkennis, techniek, ervaring en uitvoering te ontwikkelen. Ons advies is om die privé training in te plannen voor of na Module 1, zodat je daarna soepel kunt doorstromen naar de vervolgmodules. Dit is voor jezelf prettig en ook voor de andere deelnemers die wel over balletervaring- en kennis beschikken.

De modules kun je achtereenvolgend volgen, dus na module 1, module 2 en zo verder.  Je kunt per losse module opgeven en betalen, of per 2, 3 of 4 modules of in één keer alle 4 de modules inclusief je praktijkexamen. De keuze is aan jou.

Wanneer je besluit om een TrippleShape Barreworkout praktijkexamen te doen, stuur je een video in ter beoordeling. Sommige cursisten willen op deze manier de opleiding afsluiten, er zijn ook cursisten die geen praktijkexamen doen en er zijn cursisten die een examen doen met als doel zich aan te sluiten bij de TrippleShape club, middels een (jaar)licentie, omdat ze zich op die manier kunnen profileren als barreworkout docent met een bepaald kwaliteitsniveau. Wanneer je hiervoor kiest, kun je profiteren van onze naamsbekendheid, de media aandacht, onze blijvende ontwikkelingen en instructeursmeeting die 1x per jaar plaatsvindt. Op die manier heb je ook contact met mede barreworkout docenten, wie weet zelfs in jou regio, waardoor je onderling voor elkaar kunt invallen met behoud van de kwaliteit van je TrippleShape BarreWorkout les.

We hebben bij TrippleShape vele cursisten opgeleid, maar niet iedereen is TrippleShape BarreWorkout licentie docent, omdat je daarvoor aan bepaalde voorwaarden dient te voldoen:

1. je legt een praktijkexamen af

2. je examenresultaat is 7,5 of hoger

3. je kunt je vinden in onze TrippleShape visie en past bij onze club qua personality en 

4. kiest ervoor om een TrippleShape (jaar)licentie* (zie schema hieronder) af te nemen 

Op deze manier kunnen we onze kwaliteit waarborgen.
Door deze voorwaarden hebben we een selecte club TrippleShape licentie BarreWorkout docenten, zodat je weet dat je met recht trots kunt zijn op het door jou behaalde resultaat en je TrippleShape licentie.

Alleen als TrippleShape BarreWorkout licentie docent mag je de naam TrippleShape, ons logo en ons eigen beeldmateriaal gebruiken.

TrippleShape licentie traject