Ervaringen


De TrippleShape Barreworkout is voor mij een echte feel good workout. Leuke muziek, prettige bewegingen, heerlijk opwekkend en effectief.
Ik voel me altijd drie centimeter langer zowel fysiek (gestretched) als mentaal (super opgewekt).
De warming up is een combi van jazz ballet en aerobics. Dit onderdeel vind ik het leukst en het barre onderdeel het meest effectief. Ik merk vooral effect in mijn benen en billen.

Damiët Martinot, Utrecht, 33 jaar


"Kleine bewegingen, groot effect... pittig hoor.
De TrippleShape barre-workout is een afwisselende les, waarvoor je geen dansachtergrond nodig hebt. Mocht je deze achtergrond wel hebben, dan is de barre-workout een feest van herkenning!
Het is een echte workout, enorm geschikt voor sportscholen, maar ook voor pilates- en yogastudio's. Door de bijzondere mix van ballet, pilates en yoga denk ik dat het veel mensen aanspreekt. Het is een hele leuke, interessante en effectieve manier om je lichaam te trainen. Na de les ga je met een energiek gevoel naar huis." 

Nynke, 29 jaar, Utrecht


"Tijdens de TrippleShape-workout wordt ongemerkt je hele lijf aan het werk gezet, van top tot teen. Ik volg deze lessen, omdat ik eens wat anders wilde proberen dan de reguliere (bbb)lessen, iets vernieuwends. Volgens mij is het ook wel belangrijk voor een sportschool om regelmatig iets nieuws aan te bieden. Tijdens deze les wordt extra aandacht besteed aan lenigheid en lichaamshouding. Door de combi van ballet, pilates en yoga heb je ook eigenlijk 3 voor de prijs van één en de lessen zijn daardoor ook afwisselend. Het leukste aan de les is uiteraard het begin’dansje’(hahaha,wat zal ik die missen bij het volgende blok). 
Er wordt leuke moderne muziek gebruikt en je wordt door Gladys enorm opgezweept, om toch vooral nog even door te gaan en vol te houden,dus je verlegt toch je grenzen. Het meest effectief vind ik de bilspier- en lenigheids oefeningen. Na de les kan ik toch makkelijker bij de grond met mijn handen en mijn achterkant voelt echt aan als beton!!!! Ik voel me sterker en strakker na de les. Zowieso extra complimenten voor Gladys, die echt goed en ook gezellig lesgeeft. Ze houdt alles goed in de gaten en neemt de tijd om de oefeningen bij elk persoon te controleren c.q te verbeteren en heeft 
aandacht voor iedereen. Super."

Monique, Nederhorst den Berg

"De TrippleShape Barreworkout ervaar ik als een hele veelzijdige les met aandacht voor kracht, lenigheid en conditie. Na de les heb ik het gevoel dat ik al mijn spieren heb gebruikt. De combinatie van krachttraining en lenigheid vind ik fijn. De les is echt een aanrader voor mensen die hun hele lichaam willen trainen.
Met name de oefeningen aan de barre vind ik leuk en effectief en daar kan ik denk ik nog het meest in verbeteren. Ik merk vooral effect in balans en meer kracht."

 Martine, 26 jaar, Utrecht"Een intensieve training, in een rustig tempo maar het is behoorlijk pittig. Na de eerste les heb ik nog 3 dagen spierpijn gehad. Deze les shaped zeker je lichaam. De barre oefeningen vond ik helemaal geweldig, liet me weer denken aan mijn klassiek ballet lessen, terwijl dit toch echt geen dansles is. Heel leuk. Door de oefeningen aan de balletbarre is deze les ook echt anders dan andere shapelessen. 

Petra, 38 jaar, Nieuwegein


"Het is voor mij een openbaring dat ik zo goed mijn spieren kan voelen en intensief kan trainen zonder dat de druppels van mijn neus lopen. Ik ben me heel erg bewust geworden van de spieren in mijn lichaam en hoe ik ze kan trainen. Dit bewustwordingsproces van spieren en houding werkt ook door als ik andere groepslessen (bbb, cardio kicks) volg. Ik vind de barre-workout daardoor ook echt een toevoeging aan mijn andere trainingen. Ik voel me veel stabieler. Nieuw voor me is ook dat ik mijn rugspieren nu train. De TrippleShape barre-workout is echt een totaalpakket. Met name ook door de ontspannen cooldown. Hierdoor ga ik, ondanks dat ik me enorm heb ingespannen toch met een heel rustig gevoel de les uit. Ik vind deze workout echt een aanrader."

Annemieke de Bruin, 49 jaar, Nederhorst den Berg


 

"Ik volg de TrippleShape barreworkout omdat ik me heel bewust wordt van alle spieren in mijn lichaam. Bovendien is het heel goed voor je figuur en zelfbewustzijn. Het leukste aan de les vind ik de opbouw en het bewust voelen van je spieren. Een kleine verandering van de houding geeft al een heel ander gevoel. Ik merk dat mijn billen en taille slanker zijn geworden.
De TrippleShape workout is anders dan andere sportlessen. Bovendien helpt de TrippleShape les ook bij de andere lessen. Je gaat meer op je houding letten en je balans wordt vergroot."

P
uck van Galen Last, 19 jaar, Nederhorst den Berg

"De TrippleShape barreworkout is een intensieve workout waarbij je echt het idee hebt dat je bezig bent met je spieren, coördinatie, balans en beweging. Ik doe oefeningen die ik nog nooit eerder heb gedaan en voel echt al mijn spieren. Ook de ballet oefeningen aan de barre vind ik heel leuk, moeilijk en intensief.
Na de les heb ik het gevoel hard te hebben gewerkt zonder me helemaal kapot te zweten. Van salsadansen kreeg ik een mooi dansfiguur en dat wil ik met deze workout graag weer voor elkaar krijgen.
Het mooie van deze les is dat het voor alle leeftijden geschikt is, afwisselend en vernieuwend is. Daarnaast heb je geen danservaring nodig om de barreworkout te kunnen volgen."
 
Jitske Lochtenberg, 29 jaar, Utrecht

Ik ben de TrippleShape barreworkout gaan volgen omdat vooral het klassieke ballet element me aanspreekt. Dat is iets uit mijn jeugd en daardoor herkenbaar en leuk. 
Klassieke ballet lessen nemen gaat ’n stap te ver, daarom vind ik dit zo’n leuke combinatie. Ik denk dat er stiekem veel vrouwen zijn die vroeger hebben gedanst maar de stap naar klassieke balletlessen te groot vinden. Het is rustiger dan Zumba en toch net zo pittig en intensief volgens mij. 
Na de les heb ik het gevoel dat ik hard heb gewerkt met heel mijn lichaam. Het is fijn dat de warming up een paar weken wordt herhaald, waardoor je het goed bij kunt houden.
De effecten voor mij: meer lenigheid, steeds strakkere bewegingen kunnen maken, sterkere spieren, meer conditie daardoor in m’n benen (heel erg merkbaar bij het volleyballen J).
 
Maud, Utrecht
 

Na de proefles was ik al direct ‘om.’ Ik voelde heel goed dat ik sommige spieren toch wat verwaarloosd had en dat deze workout er zeker toe zou bijdragen deze spieren te activeren. Deze les is echt vernieuwend en wordt met veel enthousiasme gegeven. Na de les heb je het gevoel alsof je de wereld weer aan kunt, zo’n fit gevoel. Daarnaast wordt je je bewust van je houding en beweging en wat dat met je lichaam doet. Na slechts enkele lessen merkte ik al versteviging van bepaalde spiergroepen en tegelijkertijd meer flexibiliteit. Als (bekken) fysiotherapeute gebruik ik zelfs sommige TrippleShape-leselementen om patiënten iets extra’s en afwisselends te geven. 

Trudi Swinkels, 58 jaar, Nederhorst den Berg 

"Ik voel me geweldig na de TrippleShape les. Het is stevig doorwerken tijdens deze heerlijke workout.
Het is echt effectief. Ik voel al mijn spieren en dat voelt lekker."
 
Willy, Nederhorst den Berg

"TrippleShape is echt een complete workout, waarbij buik, benen en billen goed aan bod komen. Ik had voor het eerst spierpijn in mijn billen. Heerlijk ook dat we met wat yoga-elementen afsluiten. Ik zou deze les zeker aanbevelen."

Cindy, Nederhorst den Berg

 
"De TrippleShape workout is een heerlijke workout, waarin een evenwichtige combinatie wordt gemaakt tussen inspanning en ontspanning. De warming up is energiek, heel anders dan bij bijvoorbeeld een pilatesles. 
De ballet basisoefeningen zorgen ervoor dat je bewust bezig bent met een juiste houding en balans. Deze oefeningen bieden ook een bepaalde elegantie die de vrouw in ons naar boven haalt. 
Ik zou de les aanbevelen aan zowel mijn vriendinnen als mijn moeder. Alle vrouwen willen graag dat ons lichaam er strak uitziet en dat we na een les het gevoel hebben dat we de bewuste buik, billen en beenspieren volop aan het werk hebben gezet. Daarnaast zijn balans en houding voor alle leeftijden belangrijk om mee bezig te zijn. Tel daarbij op het enthousiasme waarmee de les wordt gegeven en je hebt een perfecte training."

Meriam, 27 jaar, Utrecht

Mijn ervaring met de TrippleShape barreworkout? Energiek, bewustmakend, afwisselend, intensief én erg leuk! De aandacht voor de armen vind ik erg prettig (wordt in veel andere lesvormen weinig aandacht aanbesteed). 
Het is een fijne afwisseling op het bestaande aanbod van sportscholen. Goed voor lijf en hoofd (gezelligheid).

Linda


De TrippleShape barreworkout is een heerlijke intensieve training voor je hele lichaam waarbij alle spiergroepen aan bod komen, op leuke muziek.
TrippleShape integreert een workout met danselementen.
Toch heb je geen dansachtergrond nodig, want alles wordt duidelijk uitgelegd en er worden voldoende aanwijzingen gegeven over de uitvoering van bewegingen.
Trippleshape is afwisselend, heeft tempo en richt zich op vele aspecten vanuit diverse invalshoeken. Dat maakt de les ook zo gevarieerd en leuk.
Al na het volgen van een aantal lessen merk ik effect. Er zit meer kracht in mijn lichaam met name in mijn armen en benen en ik voel me fitter.
De les mag van mij wel anderhalf uur duren.


Lianne, 31 jaar, Bussum

Vanaf het begin dat ik op Trippleshape zit ga met veel plezier .
Gladys geeft goede lessen op een gezellige manier.
Ze legt de oefeningen heel goed uit en geeft voldoende aandacht aan iedereen.
Alle spieren worden aan het werk gezet. De Trippleshape workout wordt mooi opgebouwd naar pittige oefeningen en eindigt met yoga. Dit is een prettige combinatie van inspanning naar ontspanning.
Tijdens de les wordt veel op je houding en ademhaling gelet en krijgen we ook balans oefeningen. Kortom ik kan hier in alles vinden wat voor mij nodig is.
Na de les ga ik met een heerlijk gevoel naar huis.

Eva, 51 jaar, Kortenhoef


“Ik heb vroeger (zie foto) lange tijd klassiek ballet gedaan en toen ik een stukje zag over de TrippleShape-lessen dacht ik dat dit wel eens wat voor mij zou kunnen zijn. 
Ik gebruik spieren tijdens de TrippleShape les, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.  Het tempo, de controle, het ‘lang’-maken vind ik een prettige manier om me te concentreren op juist het ‘hoe voer ik deze oefening op de juiste manier uit’.
Verder vind ik een enorm groot voordeel van deze les dat de docente oefeningen heeft op verschillende niveaus.
Iedereen mag zichzelf zijn, rekening houdend met de eigen mogelijkheden. Ook de samenstelling van de groep werkt daar aan mee. Leuke meiden/dames die elkaar in hun waarde laten. Dik, dun, oud, jong... iedereen is oké.Mooi! Dat komt met name doordat de docente dat uitstraalt over de hele les.
Gladys heeft overal ogen en past onmiddellijk de oefening voor je aan als dat nodig is. De persoonlijke aandachtmaakt het verschil.”

Marga Beesemer, Utrecht, 49 jaar