De ideale workout voor

• Fitness & Healthcentra
• Spa & Wellness centra
• Yogastudio's
• Pilates studio's
• Dans/balletscholen

5 redenen om een TrippleShape® barre-workout instructeur te worden

De TrippleShape® barreworkout is om meerdere redenen interessant voor instructeurs:
1.
 de integratie van 3 disciplines in één les (Ballet, Yoga en Pilates)
2. het gebruik van ondersteunende muziek 
3. het body-mind-spirit uitgangspunt
4. je levert een bijdrage aan het welbevinden van je deelnemers
5. geen ingewikkelde choreografieën en toch uitdagende combinaties van oefeningen

Voorwaarden deelname TrippleShape® opleiding?

Iedere TrippleShape® instructeur dient aan een aantal voorwaarden te voldoen om de kwaliteit, visie en missie van TrippleShape succesvol te kunnen uitdragen.

TrippleShape® verwacht daarom van jou:
• meerdere jaren ervaring als instructeur
• specifieke ervaring met tenminste één (liefst meerdere) van de disciplines ballet, yoga en/of pilates
• ervaring met ballet (modern, jazz of klassiek)
• op muziek kunnen werken
• levenservaring
• eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen
• in staat zijn tot zelfreflectie
• positief
• krachtig
• energiek
• communicatief- en sociaal vaardig
• leeftijd bij aanvang opleiding tussen de 24 en 49 jaar
• Wanneer je ervoor kiest om TrippleShape licentieinstructeur te worden, dan wordt er van jou verwacht dat je 1x per jaar aanwezig bent tijdens een TrippleShape meeting, om je licentie te behouden.

! Volg vóóraf tenminste 1 TrippleShape les ter kennismaking. Bij voorkeur bij TrippleShape founder Gladys Daniel in Utrecht.
Het liefst volg je 3 lessen bij 3 verschillende instructeurs.
Zonder een TrippleShape les of andere barreworkout les/opleiding-instructeur/onze-werkwijzeervaring wordt je niet toegelaten tot de opleiding.

Ik heb nog geen ervaring als instructeur, maar wil heel graag instructeur worden. Wat nu?
Indien je nog geen ervaring hebt als instructeur, zal TrippleShape® je screenen op de potentie om een TrippleShape® instructeur te worden.
Indien je door de screening komt, zal er samen met jou (en eventueel de club/studiomanager indien deze een bijdrage levert aan jouw scholing) worden gekeken naar het beste ontwikkeltraject om aan de slag te kunnen aan TrippleShape® instructeur.

Ik heb onvoldoende balletervaring? Wat nu?
Om aan de opleiding te kunnen deelnemen dien je vooraf balletlessen te hebben gevolgd of bereid zijn om tijdens de opleiding balletlessen te volgen. Het is ook mogelijk om een privé training naast de groepsmodules te volgen, waarin je specifiek wordt getraind in dat wat je nog nodig hebt. Je kunt dan alsnog een prima BarreWorkout instructeur worden, zoals eerder cursisten hebben bewezen. Alleen indien je TrippleShape barreworkout licentie instructeur wilt worden, dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Waar moet ik nog meer aan denken?

Nadat je de TrippleShape® opleiding hebt gevolgd kun je ervoor kiezen om jaarlijkse TrippleShape® licentie te nemen. Hierdoor kun je als TrippleShape instructeur overal waar jij wilt deze barreworkout doceren. 

Indien je van mening bent dat de TrippleShape® barre-workout perfect binnen jouw centrum past, kun je contact opnemen met de TrippleShape® manager om een afspraak te maken.
Er kan dan een afspraak worden gemaakt met jouw club/studiomanager om te kijken naar de mogelijkheden om de barre-workout binnen jouw centrum of studio te lanceren.
Ook biedt TrippleShape op aanvraag kennismakingsworkshops aan door het land. Dat is ook een mooie manier voor jouw sport/danslocatie om kennis te maken met TrippleShape. 

Wel TrippleShape opleiding, geen TrippleShape instructeur worden?

Dat kan.
Uiteraard kun je onze BarreWorkout opleiding ook volgen zonder TrippleShape instructeur te worden. 

en verder...

Tijdens de opleiding ontvang je voldoende lesstof om zelf je eerste lessen neer te zetten. Daarnaast wordt er een jaarlijkse terugkomdag georganiseerd. Hier ontmoet je collega-instructeurs en doe je nieuwe inspiratie op.

Indien je een TrippleShape licentie afneemt, zal je blijvend worden gevoed met nieuwe lesstof en/of informatie ten behoeve van je lessen.

Alle TrippleShape instructeurs zijn allround. TrippleShape is weliswaar ontstaan vanuit de liefde voor klassiek ballet, echter is er een duidelijk verschil.
TrippleShape is laagdrempelig, toegankelijk voor diverse leeftijden, heeft geen kledingvoorschriften en wil dat vrouwen zich vooral lekker in hun lichaam voelen, zowel uiterlijk als innerlijk. 

TrippleShape is een combinatie van Ballet(Barrework), Pilates & Yoga met een Bodyshape saus qua muziek & flow. De combinatie van een tijdloze workout in een hippe setting.