she flow, she wolf, she barre, flow training, BarreWorkout nederland, yogadance, yogalates, flow barre, pilates bare, yoga barre, ballet teacher, ballet teacher training, ballet opleiding, barre opleiding nederland, barre nederand,  barreworkout, balletfitness, balletbarre, ballet, balletfitness, ballet workout, trippleshape, trippleshape ballet, trippleshape barre, barre opleiding, ballet opleiding, barreteacher, barre training, barre teacher training, barreworkout teacher training, ballet training, barre ballet, ballet barre workout, ballet barre training, barre opleiding, barre workout opleiding, barre opleiding nederland, barreworkout opleiding nederland, trippleshape opleiding, locaties trippleshapeShe Flow   She Wolf

Wanneer je Flow omdraait kom je op Wolf. Met de She Wolf bedoelen we de vrouw die weet wat ze wil en haar angsten in de ogen durft aan te kijken en zich daardoor van hen heeft bevrijd. Ze is vrij van vooroordelen en geniet van zichzelf. De vrouw die volledig zichzelf durft te zijn, krachtig en kwetsbaar tegelijk. Ze is het meisje èn de sexy vamp. Ze durft sensueel en puur te zijn, ontvankelijk en creatief, zoals een vrouw bedoeld is. Kortom, de TrippleShape vrouw.
Deze les is voor alle vrouwen die voluit willen leven. Of je daar nu al bent, midden in deze reis zit of de reis nog moet beginnen maakt niet. Of je lef hebt of misschien nog wat timide bent, klein of groot, dik of dun, ervaring met dans en beweging hebt of jezelf niet al te soepel vindt, she flow is voor jou.

De She Flowles is een mix van East meets West: Qi Gong, Dans, Yin Yoga en Do-In Yoga en wie weet some Shakti* moves too.
Het doel van de les is om de energie optimaal te laten stromen door het lichaam en het contact met de vrouwelijke energie te verbeteren.
Op een vloeiende manier worden de hierboven genoemde disciplines gecombineerd, waarbij flow, balans en flexibiliteit worden afgewisseld.
Dit alles volgens ons bekende fun-flow-feminine recept.
Na de les ga je met een heerlijke, energieke en zen vibe weer naar huis.


Wherever she goes she flows  ©


Iedere vrouw is van harte welkom!


She Flow

In deze les combineren we Tai Chi/Qigong, Ballet/Dans, (Yin)Yoga, Do-In Yoga en Pilates.

Het verschil met de Chi Flow is dat we bij deze les nog meer ingaan op de kracht, pracht en zachtheid van je vrouwelijkheid. Door de oefeningen en bewegingen versterken we deze vrouwelijke eigenschappen.

De hele les wordt gegeven op heerlijke muziek die je nog meer laat flowen en laat genieten van je vrouwzijn.

Dit is de basisles, maar laat je daarnaast ook verrassen! Want wat is er vrouwelijker dan de zelfverzekerde moves van Beyoncé, de sensuele Burlesque bewegingen, de heupzwaaiende salsa, de verleidelijke tango of wie de bellydance shakti moves? Het zou zomaar kunnen dat dit ook voorbij komt.

De les loopt aan één stuk vloeiend door, wat de intensiteit op peil houdt.

Zacht voor je lichaam, weldaad voor je geest en je vrouwelijke energie

Doordat de les in flow wordt gegeven, heb je bijna niet door dat je met een workout bezig bent. Je hoofd wordt leeg en je bent echt even met jezelf bezig en je vrouwelijke energie.

Door middel van Flow, Flexibiliteit, Balans en zachte kracht breng je je lichaam in Shape en ruim je energieblokkades op.

Energie laten stromen

Chi is de allesomvattende energie. Iedereen heeft bij geboorte een bepaalde hoeveelheid levensenergie meegekregen. Het is aan jou hoe je met deze energie omgaat tijdens je leven. Laat je deze door stress wegsijpelen of weet je hoe je deze energie kunt aanvullen en verbeteren, door ademhaling, voeding (ook spirituele voeding) en beweging, ontspanning,  zodat je je vitaal voelt.

Energie hoort vrij te stromen in je lichaam. Mede door middel van beweging (en stretching) kun je daarvoor zorgen.

Tijdens deze les zorg je ervoor dat de energie in je lichaam weer vrij baan krijgt.


Wat trek je aan?

Comfortabele sport/danskleding. Liefst aansluitend, zodat we goed kunnen zien hoe je houding en techniek is. We werken op blote voeten of sokken.

Zorg ook voor laagjes, zodat je al naar gelang de temperatuur iets uit of aan kunt trekken.


Shakti

Shakti is in de Indiase mythologie de vertegenwoordigster van de vrouwelijke energie. Ieder mens heeft een eigen 'shakti' een levensenergie.

De vrouwelijke energie (Shakti) wordt gezien als de drijvende kracht achter alles wat leeft.

Shakti moves zijn vrouwelijke, elegante en ronde bewegingen.

TrippleShape Founder

Hi, ik ben Gladys, de oprichtster van TrippleShape.
Nadat ik in 2010 was begonnen met mijn eigen coachingsbureau The Dancer Coaching & Training, volgde al snel in 2011 TrippleShape. TrippleShape staat voor persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling op energie-niveau.


Dansend door mijn leven

Sinds mijn 4e jaar volg ik klassieke balletlessen en ik heb de vooropleiding op de Rotterdamse Dansacademie gevolgd. Dit kon destijds nog in de weekenden en zo kon ik dat combineren met mijn doordeweekste opleiding op het gebied van Reclame, Presentatie en Styling.

Naast klassiek ballet heb ik vele andere dansstijlen gevolgd, zoals:
Jazzballet, Contemporary Modern Dance, Salsa, Afrikaanse dans. Ooko maak ik soms een zijsprong naar andere dansvormen, zoals bijvoorbeeld Flamenco, om mezelf te blijven inspireren en ontwikkelen. In 2016 ben ik wekelijks Tango lessen gaan volgen en dit heeft mij heel veel gebracht, niet zozeer op dansgebied, maar vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in het kader van de interactie tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Heel interessant.


Van Dans naar Sport

Vanaf mijn 16e ben ik in de sportbranche gerold, omdat ik klassieke balletlessen wilde geven bij een sportschool. Op dat moment werd ik vreemd aangekeken door de eigenaar, maar 24 jaar later was de TrippleShape BarreWorkout alsnog een feit: Sport meets Dance!
Dit geeft direct mijn intuïtieve krachten weer. Soms kun je al ver van te voren aanvoelen wat één van je volgende stappen is, maar is de tijd er nog niet rijp voor. Geduld is dan de sleutel, terwijl je ondertussen verder gaat op je pad.


De mix van Personeel & Arbeid en bewegen: hoofd-hart verbinding

In de sportbranche ben ik vervolgens ruim 25 jaar blijven hangen, naast mijn werkzaamheden op het gebied van Personeel & Arbeid. Ik heb diverse lessen gegeven, oa. Steps, Bodyshape, BBB, Zumba. Ook nog een paar jaar een eigen aerobicsschool gerund en vandaar uit heb ik jarenlang aerobics/bodyshape instructeurs opgeleid en bijgeschoold.


Yoga, Pilates, Tai Chi en Qi Gong
Ergens rond mijn 22e ben ik in aanraking gekomen met Yoga en heb daarin mijn eigen pad gevolgd, van Hatha -, Vinyasa - , Ashtanga- en Iyengar- en Yin Yoga. Een paar jaar later kwam daar Pilates bij (o.a. Stott methode).

En sinds 2013 ben ik ook Tai Chi en Qigong lessen, workshops en privé trainingen gaan volgen.


TrippleShape Teacher Training

Met deze brede dans-, sport- en opleidingsachtergrond was het starten met de TrippleShape BarreWorkout opleidingen dan ook een logische stap.


Creativiteit, Intuïtie en Sensitiviteit

Naast bovenstaande ben ik een hoog-creatief en sensitief persoon en werk ik als:
Energy Lifestyle Coach
Businesscoach voor zzp'ers (oa. in de sport- en dansbranche)
Fashiondesigner & -Illustrator
Interieur Styliste
Energy Speaker voor bedrijven en particulieren.


Verbinder, East meets West

Mijn kracht is het analyseren van diverse bewegingsvormen en deze vervolgens op een vloeiende, logische en enthousiaste manier samenbrengen. Het leggen van verbanden doe ik ook op het gebied van body-mind-spirit-heart-home in alles wat ik doe. Eveneens is laten samensmelten van Oosterse- en Westerse filosofie kenmerkend voor mijn werk.


Ik ben dankbaar dat ik jou en/of je bedrijf van dienst kan zijn met mijn talenten en hoop dat het jou dezelfde rijkdom en voldoening geeft als het mij geeft.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.