NIEUW   SHE FLOW WORKOUT in Utrecht-Maarssen

Flow

In deze les combineren we net als bij de TrippleShape BarreWorkout Ballet-, Yoga- en Pilateselementen.

Het verschil is dat we in deze les werken zonder balletbarre en er is een snufje Tai Chi/Qigong aan toegevoegd.

De les loopt aan één stuk vloeiend door, wat de intensiteit op peil houdt.

Zacht voor je lichaam, weldaad voor je geest

Doordat de les in  flow wordt gegeven, heb je bijna niet door dat je met een workout bezig bent. Je hoofd wordt leeg en je bent echt even met jezelf bezig.

Energie laten stromen

Chi is de allesomvattende energie. Iedereen heeft bij geboorte een bepaalde hoeveelheid levensenergie meegekregen. Het is aan jou hoe je met deze energie omgaat tijdens je leven. Laat je deze door stress wegsijpelen of weet je hoe je deze energie kunt aanvullen en verbeteren, door ademhaling, voeding (ook spirituele voeding) en beweging, ontspanning,  zodat je je vitaal voelt.

Energie hoort vrij te stromen in je lichaam. Mede door middel van beweging (en stretching) kun je daarvoor zorgen.

Tijdens deze les zorg je ervoor dat de energie in je lichaam weer vrij baan krijgt.


Wat trek je aan?

Comfortabele sport/danskleding. Liefst aansluitend, zodat we goed kunnen zien hoe je houding en techniek is. We werken op blote voeten of sokken.

   NIEUW: She Flow Workout  

Woensdagochtend in Maarssen Bisonspoor: 10.15 - 11.15 uur
Vanaf 25 Januari 2017

Op een steenworp afstand van de TrippleShape BarreWorkout/Chi Flow locatie in Utrecht-Zuilen, dus perfect te combineren, als 2e les in de week of om een les in te halen.

Kracht, Shape, Balans en Flexibiliteit in Lichaam  & Geest met een extra feminine touch.

Deze les wordt gegeven door de TrippleShape eigenaresse Gladys Daniel.

TrippleShape Oprichtster

Hi, ik ben Gladys, de oprichtster van TrippleShape.
Nadat ik in 2010 was begonnen met mijn eigen coachingsbureau The Dancer Coaching & Training, volgde al snel in 2011 TrippleShape. TrippleShape staat voor persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling op energie-niveau.


Dansend door mijn leven
Sinds mijn 4e jaar volg ik klassieke balletlessen en ik heb de vooropleiding op de Rotterdamse Dansacademie gevolgd. Dit kon destijds nog in de weekenden en zo kon ik dat combineren met mijn doordeweekste opleiding op het gebied van Reclame, Presentatie en Styling.

Naast klassiek ballet heb ik vele andere dansstijlen gevolgd, zoals:
Jazzballet, Contemporary Modern Dance, Salsa, Afrikaanse dans. Ooko maak ik soms een zijsprong naar andere dansvormen, zoals bijvoorbeeld Flamenco, om mezelf te blijven inspireren en ontwikkelen. In 2016 ben ik wekelijks Tango lessen gaan volgen en dit heeft mij heel veel gebracht, niet zozeer op dansgebied, maar vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in het kader van de interactie tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Heel interessant.


Van Dans naar Sport
Vanaf mijn 16e ben ik in de sportbranche gerold, omdat ik klassieke balletlessen wilde geven bij een sportschool. Op dat moment werd ik vreemd aangekeken door de eigenaar, maar 24 jaar later was de TrippleShape BarreWorkout alsnog een feit: Sport meets Dance!
Dit geeft direct mijn intuïtieve krachten weer. Soms kun je al ver van te voren aanvoelen wat één van je volgende stappen is, maar is de tijd er nog niet rijp voor. Geduld is dan de sleutel, terwijl je ondertussen verder gaat op je pad.


De mix van Personeel & Arbeid en bewegen: hoofd-hart verbinding
In de sportbranche ben ik vervolgens ruim 25 jaar blijven hangen, naast mijn werkzaamheden op het gebied van Personeel & Arbeid. Ik heb diverse lessen gegeven, oa. Steps, Bodyshape, BBB, Zumba. Ook nog een paar jaar een eigen aerobicsschool gerund en vandaar uit heb ik jarenlang aerobics/bodyshape instructeurs opgeleid en bijgeschoold.


Yoga, Pilates, Tai Chi en Qi Gong
Ergens rond mijn 22e ben ik in aanraking gekomen met Yoga en heb daarin mijn eigen pad gevolgd, van Hatha -, Vinyasa - , Ashtanga- en Iyengar- en Yin Yoga. Een paar jaar later kwam daar Pilates bij (o.a. Stott methode).

En sinds 2013 ben ik ook Tai Chi en Qigong lessen, workshops en privé trainingen gaan volgen.


TrippleShape Teacher Training
Met deze brede dans-, sport- en opleidingsachtergrond was het starten met de TrippleShape BarreWorkout opleidingen dan ook een logische stap.


Creativiteit, Intuïtie en Sensitiviteit
Naast bovenstaande ben ik een hoog-creatief en sensitief persoon en werk ik als:
Energy Lifestyle Coach
Businesscoach voor zzp'ers (oa. in de sport- en dansbranche)
Fashiondesigner & -Illustrator
Interieur Styliste
Energy Speaker voor bedrijven en particulieren.


Verbinder, East meets West
Mijn kracht is het analyseren van diverse bewegingsvormen en deze vervolgens op een vloeiende, logische en enthousiaste manier samenbrengen. Het leggen van verbanden doe ik ook op het gebied van body-mind-spirit-heart-home in alles wat ik doe. Eveneens is laten samensmelten van Oosterse- en Westerse filosofie kenmerkend voor mijn werk.

Ik ben dankbaar dat ik jou en/of je bedrijf van dienst kan zijn met mijn talenten en hoop dat het jou dezelfde rijkdom en voldoening geeft als het mij geeft.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.