NIEUW   SHE FLOW WORKOUT in Utrecht-Maarssen

Flow

In deze les combineren we net als bij de TrippleShape BarreWorkout Ballet-, Yoga- en Pilateselementen.

Het verschil is dat we in deze les werken zonder balletbarre en er is een snufje Tai Chi/Qigong aan toegevoegd.

De les loopt aan één stuk vloeiend door, wat de intensiteit op peil houdt.

Zacht voor je lichaam, weldaad voor je geest

Doordat de les in  flow wordt gegeven, heb je bijna niet door dat je met een workout bezig bent. Je hoofd wordt leeg en je bent echt even met jezelf bezig.

Energie laten stromen

Chi is de allesomvattende energie. Iedereen heeft bij geboorte een bepaalde hoeveelheid levensenergie meegekregen. Het is aan jou hoe je met deze energie omgaat tijdens je leven. Laat je deze door stress wegsijpelen of weet je hoe je deze energie kunt aanvullen en verbeteren, door ademhaling, voeding (ook spirituele voeding) en beweging, ontspanning,  zodat je je vitaal voelt.

Energie hoort vrij te stromen in je lichaam. Mede door middel van beweging (en stretching) kun je daarvoor zorgen.

Tijdens deze les zorg je ervoor dat de energie in je lichaam weer vrij baan krijgt.


Wat trek je aan?

Comfortabele sport/danskleding. Liefst aansluitend, zodat we goed kunnen zien hoe je houding en techniek is. We werken op blote voeten of sokken.

   NIEUW: She Flow Workout  

Woensdagochtend in Maarssen Bisonspoor: 10.15 - 11.15 uur
Vanaf 25 Januari 2017

Op een steenworp afstand van de TrippleShape BarreWorkout/Chi Flow locatie in Utrecht-Zuilen, dus perfect te combineren, als 2e les in de week of om een les in te halen.

Kracht, Shape, Balans en Flexibiliteit in Lichaam  & Geest met een extra feminine touch.

Deze les wordt gegeven door de TrippleShape eigenaresse Gladys Daniel.

TrippleShape Founder

TrippleShape is in 2011 opgericht door Gladys Daniel. Sinds haar 4e jaar volgt zij klassieke balletlessen en heeft de vooropleiding op de Rotterdamse Dansacademie gevolgd.

Naast klassiek ballet heeft zij vele andere dansstijlen gevolgd zoals:
Jazzballet, Contemporary Modern Dance, Salsa, Afrikaanse dans en maakt ze incidenteel een zijsprong naar andere dansen, zoals bijvoorbeeld Flamenco, om zichzelf te blijven inspireren en ontwikkelen. Sinds 2016 volgt ze wekelijks Tango lessen en dit heeft haar hart geraakt.

Vanaf haar 16e is ze in de sportbranche gerold, omdat ze klassieke balletlessen wilde geven bij een sportschool. Op dat moment werd ze vreemd aangekeken, maar 24 jaar later was de TrippleShape BarreWorkout alsnog een feit: Sport meets Dance!
In de sportbranche heeft zij diverse lessen gegeven, oa. Steps, Bodyshape, BBB, Zumba. Tevens heeft zij jarenlang aerobics/bodyshape instructeurs opgeleid. Met deze brede dans-, sport- en opleidingsachtergrond was het starten met de TrippleShape BarreWorkout opleidingen dan ook een logische stap.

Daarnaast is zij
Energy Lifestyle Coach
Businesscoach voor zzp'ers (oa. in de sport- en dansbranche)
Fashiondesigner & -Illustrator
Interieur Styliste

Vanaf 2003 is zij zich gaan ontwikkelen op het gebied van Pilates (o.a. Stott methode) en Yoga (Hatha, Vinyasa, Ashtanga en Iyengar).
Sinds een paar jaar is zij zich aan het verdiepen in Tai Chi en Qigong.

Haar kracht is het analyseren van diverse bewegingsvormen en deze vervolgens op een vloeiende, logische en enthousiaste manier samenbrengen.

Op al haar werkgebieden laat ze Oosterse- en Westerse elementen samensmelten.