Trendwatching & Styling

Als Personal Styliste op het gebied van Interieur en Fashion is het belangrijk om te zien wat er bij iemand past en te werken met de persoonlijke en gewenste woonstijl van jou als klant.

Door de combinatie van Opleiding (Vormgeving, Styling en Binnenhuisarchitectuur), Ervaring en Invoelingsvermogen weet ik precies wat het beste bij jou en je woonomgeving past om ervoor te zorgen, dat je je optimaal thuis voelt in jezelf en in je huis.
Daarnaast mix ik het Oosterse Feng Shui principe met Westerse styling en design om de energie in je huis optimaal te laten stromen, zodat het licht, opgeruimd en luchtig is. Kijk eens bij Slaapkamer Feng Shui om een indruk en tips te krijgen.

Hieronder kun je inspiratie opdoen met de interieurtrends & fashion trends. Zelf ben ik er voorstander van om vooral een eigen stijl te ontwikkelen, waarbij je je kunt laten inspireren door trends. Ik ben geen trendvolger, omdat ik vind dat je huis moet passen als een jas. Een interieur groeit ook mee met jouw ontwikkeling, dus geef het de kans om een eigen vibe te vinden. Mix & Match.

Moodboards & Styling

African Mix Trends 2017

Met een moodboard geef je in 1 oogopslag een bepaalde sfeer weer. Dit kan zijn het weergeven van een trend of het laten zien van jouw persoonlijke smaak en stijl.
Wanneer je de inrichting en sfeer van je huis wilt veranderen, is een moodboard een ideale manier om inzicht te krijgen in je eigen smaak en woonwensen.

Trends 2017


De trends van 2017 zijn terug te vinden in kleuren en materialen en stijlen.
Zo voeren blauw en groen de boventoon, zachte, warme en rijke materialen, zoals fluweel en velours en zie je steeds meer een eclectische woonstijl, waarin verschillende stijlen worden gecombineerd.

Hieronder vind je een selectie van de trends van 2017.
Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Trends 2018


Het is nu nog 2017, maar als Trendwatcher loop je altijd op de zaken vooruit.
Je kijkt en voelt wat er in de wereld gebeurt en hoe dit zich vertaald in trends. Dit wordt Trendwatching genoemd. Vanuit hier kun je je laten inspireren door middel van vormgeving en styling.
Naast oriëntatie bij de grote trendbureaus, voel ik zelf aan welke vibraties er zijn, waarop ik mijn eigen voorspellingen doe. 


Trends 2017

Pantone kleuren 2017


Blauw, Groen & Zacht


Greenery


Roze bril


Lucky number six


 Op 1 been


Kruiden & Bloemen


Afrika


2018 & More